RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Стівен Сігал незаконно відвідав Крим: з'явилися фото зі ставлеником окупантів

Американський актор Стівен Сігал, який в 2016 році отримав російський паспорт з рук Володимира Путін, а в США був звинувачений в приховуванні гонорарів за неправомірну рекламу, відвідав анексувати Крим і зустрівся з главою окупаційної влади на півострові Сергієм Аксьоновим.

Про це стало відомо з опублікованої в соцмережі "Вконтакте" фотографії, на якій Аксьонов стоїть поруч з американським актором.

Ставленик окупантів в підписі до знімка уточнив, що Сігал не тільки відомий актор, музикант і майстер східних єдиноборств, але й спецпредставник МЗС Росії з питань російсько-американських гуманітарних відносин

Оскільки прибуття Стівена Сігала не відбувалося через встановлені пункти пропуску в Херсонській області, його візит в анексований Крим був незаконним. Розглядати його можна, як спробу РФ нав'язати світу легітимізацію окупації Криму.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава анексованого Криму Сергій Аксьонов провів робочу зустріч з ватажком бойовиків ДНР Денисом Пушиліним, який відвідав Кримський півострів.